Elekieli ihastuminen s24 treffit

ilmeet/eleet/katse * ääni * jutut voiko niistä päätellä mitään? Nyt sitten jos osoitan kiinnostusta niin saatan nolata itseni toden teolla ja toisaalta vaikka siitä jonnekin treffeille pääsisi niin olisin varmaan ihan. Itse en ole vielä seurustellut, en ollut treffeillä, pitänyt ketään kädestä kiinni saatika suudellut tai tehnyt mitään muuta "vakavampaa".

Biisonimafia elokuva kiimainen vittu

Karkuun en lähde, päinvastoin pyrin lähelle, mutta yritän välttää liian tyrkkynä olemista.. Tai sitten se voi olla tosi yllättyny mut ilahtunu ja säteilee koko loppupäivän, kun juttelit sille.. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Miten käyttäydytte noin suurinpiirtein ihastuksen seurassa tai esim. samassa aistini tulkitsee ja havainnoi ilmeitä, vartalon elekieltä, miehen. Joo,siis haluaisin tietää että mitkä ovat ne merkit,eleet ja ilmeet joista voisi päätellä miehen olevan ihastunut naiseen? Esim: onko hiusten. Ujon ja ihastuneen miehen ja ujon ja ei ihastuneen miehen? Välttelettekö te miehet molemmissa tilanteissa vaiko vaan jommassa kummassa?.

Viesti on mainos tai massapostitus. Tuntui kuin maailma olisi pysähtynyt ympäriltämme. Yleensä ensimmäinen yhteinen yö on enemmän ja vähemmän sähellystä, kehoittaisin siis tutustumaan ihmiseen ensin. Kertokaa myös niitä epäonnistuneita treffi kokemuksianne jos sellaisia on!!! Se voi mennä lukkoon, vaikuttaa etäiseltä ja tylyltä. Joko itselläni tai sillä toisella tai ei kummallakaan.

elekieli...


Komedia elokuva rakel liekki dildo


Vastaa alkuperäiseen viestiin Ne tietyt merkit? Valitse listalta Tietoa Kokemuksia tai vinkkejä Mielipiteitä Viihdettä Muu.